Rajapinnalla

Aloitetaan taas. Tälläkin kertaa rajapinnalla on useita ulottuvuuksia, minun rajapintani ovat media ja tanssi. Media on jäänyt taka-alalle tanssin varjoon, mutta tekee taas tuloaan. En vielä tiedä kuinka tämä työnjako tulee menemään, mutta aloitan joka tapauksessa molemmilla pohjilla. Media on viestintää, samoin tanssi, omalla tavallaan. Niitä sopivasti yhdistämällä syntyy varmaan jotain, en vielä tiedä mitä. Katsotaan, nos vemos.

Arttu Artkoski

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s